diumenge, 22 de maig del 2011

25è cafè amb Mª Eulàlia Boix al santuari de Els Àngels (St. Martí Vell)

Sant Martí Vell (Gironès) 265 habitants

preu del cafè 1€
a l'embotit de porc cru allargat li diuen Botifarra
tenen ratafia Russet
als de Barcelona els anomenen Txaves

Aquest matí després de dormir poc i de fer dos molt bons concerts a l'Orfeó Gracienc per infants i a Sabadell amb els Kumbes del Mambo hem triat un indret molt bonic per fer ja el 25à cafè. 

Tractant-se ja d'una xifra important m'ha fet molta il.lusió compartir-lo amb la meva mare. l'Eulàlia és una advocada social i sempre ha lluitat per tal que les persones puguin viure millor i  per que les relacions humanes siguin més justes.  

A la mare li agrada molt el mar i també podiem haver-nos apropat a la platja però des d'aqui dalt també es podia veure. Els Àngels és un punt de trobada i un objectiu per caminants, ciclistes i trobades de colles o families. Jo recordo alguns berenars que hi faiem quan erem més petits i també recordo treure el fetge per la boca tot pujant en bicicleta. N'hi havia molts que ho feien aquest matí. Ara que estic animat crec que no es gaire agoserat prometre que hi pujaré,  si més no abans d'acabar la ruta de cafès. En Bru ha quedat meravellat amb la vista que hi havia avui.