diumenge, 19 de juny del 2011

48è Cafè a Torelló amb en Marc Serrats

Torelló (Osona) 13.944 habitants
Bar ATMOSFERA

http://www.lastfm.es/music/Xerramequ+Tiquis+Miquis
http://www.badabadoc.cat/


Tenen Ratafia Bosch
Preu del cafè 1,05
Els de Barcelona Pixapins
L'embotit allargat de porc Botifarra

He anat a cantar a Torelló en una festa de fi de curs d'escola organitzada per l'Ampa. En Marc que és Pare de l'escola ja fa temps que va contactar amb mi i finalment ha arribat el dia de cantar devant dels seus tres fills. Però primer en Bru i jo hem anat a fer un cafè i hem conegut l'Eloi en el seu bar. En Bru avui estava molt nerviós i es desfeia en elogis constants cap als tres. Tots hem enregistrat cançons en el seu disc.

l'Eloi Canta la cançó de l'espai. El seu Bar es diu Atmosfera i ja només d'entrar dona la impressió de ser un lloc de referència a Torelló. Obert de dia i de nit i amb activitat i bon ambient. Finsitot he escoltat que hi volen fer una paella amb música aviat i la cosa pintava molt be.

En Marc canta en el disc de les músiques de l'eriçó Bru la cançó del núvols i la del tren amb la juda de la seva filla i altres nens i nenes.També ha fet altres de les cançons i és part del pastís.

En Marc és sobretot un gran músic de carretera i manta. També va amunt i avall pel país acompanyant amb la guitarra aq ui calgui. Actualment, sobretot, a en Carles Belda amb els Badabadoc però n'ha fet de tots colors i seguirà fent-ne a horaris tempestius i intempestius. Ell és la mitja part dels Txerramequ Tikis Mikis i ha fet i farà produccions varies sempre innovant i dexant anar l'olla. Ha fet entre altres el disc de musiquetes per la bressola i hi ha una cançó seva, que també apareix en el Disc de'n Bru, que m'agrada molt. la titula Cançó d'amor.