divendres, 1 de juliol del 2011

56è cafè a la Múnia (Castellví de la marca) amb l'Alba Pujol

La Múnia ,Castellví de la marca (Alt Penedés) 865 habitants
Bar de la societat Cultural La Munienca.

Preu del cafè 1€
No tenen ratafia
Els de Barclons son pixapins
i a l'embotit cru allargat de carn de porc li diuen Botifarra

Aquesta tarda hem anat a cantar a Les Cases noves de cal Marquès. Aquí hi fann la Festa Major i s'hi respira un bon ambient. Malgrat ser un poblet molt petit organitzen un bon grapat d'activitats i tindran un cap de setmana molt mogut. Hi ha una colla de gent amb ganes de tirar endevant la festa i això ens ha agradat molt. Segons ens han dit la majoria son noies.
L'Alba ens ha servit un cafè per mi i un entrepà de fuet per en Bru i després ha marxat corrents cap a les cases noves. Ella forma part de la comissió i segur que també és una noia molt activa i animada.
Com que no hi havia possibilitat de fer el cafè enlloc del poble ens hem desplaçat fins a la població veïna de La Múnia, dintre del mateix municipi. Hem cafetejat a " la Societat". És un espai d'aquests que sebla tenir molta vida i que segur que amaga molta història. Amb sostres alts i un bon grapat de taules. Segur que parant l'orella hi podriem sentir totes les històries del poble. Els voltants d'aquests pobles son plens de ceps i ja es comencen a veure els gotims de raïm que´es van preparant per ser collits després de l'estiu.