dimarts, 22 de novembre del 2011

94è Cafè a l'Hospitalet amb en Damià Caro

L'Hospitalet de Llobregat (Baix LLobregat) 258.642 habitants

Bar de la Plaça
http://www.contesdelmon.org/

Preu del cafè 1,10
els de Barcelona son .....de Barcelona
l'embotit allargat de poorc és Botifarra
No tenen Ratafia

Ens hem trobat aquest matí a Radio L'Hospitalet per parlar dels Contes del Món http://www.contesdelmon.org/ i hem aprofitat per fer un cafè i un tomb per la radio amb en Damià. Actualment es prepara el tercer concurs de contes en el que participen nens i nenes d'escoles d'arreu dels Països Catalans. Les escoles poden fer arribar contes narrats per els infants i entre els rebuts es fa una tria per anoenar una finalistes que apareixen en un llibre CD.  Des de COMSOC, entitat de comunicació social s'organitza i es coordina aquest projecte tant bonic i jo i altres companys animadors vam ser convidats a ajudar des de la primera edició i actualment participem de les diades de contes del Món que s'organitzen arreu narrant i cantant.

En Damià és un Barceloní apassionat dfe la radio  i des de fa més de 8 anys col.labora amb el programa Mon Obert de Radio L'Hospitalet parlant de cooperació i solidaritat. A l'estiu també s'ocupa del programa Turisme responsable.
Aquesta i altres activitats les fa amb  l'Associació COMSOC i no paren de fer projectes i activitats per ajudar a millorar una mica el món. En Damià coordina també un projecte de turisme responsable. http://www.coneixmon.org/. Durant un temps va estar a Brasil amb el moviment sense terra i himante un fort lligam sentimental i ideològic.

Allà també hem coincidit amb en Manel del Grup d'animació Articulat i ens ha promès que algun dia podrem visitar-lo al Maresme.