dijous, 14 de febrer del 2013

132è cafè a Arenys de Mar amb en David Garcia "Xanqui"

 Arenys de Mar  (Maresme)
La tasqueta d'Arenys

Preu del cafè 1€
tenen ratafia russet
els de Barcelona....res
l'embotit allarat de porc de Botifarra


Avui divendres de Carnaval hem visitat un bon amic del barri que ja fa un grapat d'anys que s'ha instalat aqui al maresme. En David es un dinamitzador nat i alla on va la lia parda. Enfilat dalt les xanques, amb boles de malabars o senzillament en boles...sempre el podreu trobar al mig de les mogudes mes divertides. Aquests dies prepara accions carnavalesques amb la colla de'n Joan de Guineu.

Ens han dit que aquest és l'autèntic  casal de Joves i no tant joves d'Arenys. Cada dia s'hi munten partides pssinants de jocs diferents, grans tertulies, festes. I des d'aqui neixen moltes de les iniciatives per fer actes i activitats al poble. L'Isma és l'anima del local. Avui l'hem enganxat decrant-lo per reparar el carnaval. També é reuneix aqui l'afició local del Bilbao quan juga els seus partits i evidentment mengen i beuen tant com calgui.
Arenys de Mar és un bonic poble del Maresme on s'hi fan moltes festes divertides i actes populars: al voltant de la riera és viu una vida tranquil.la i alhora intensa. Aquí hem ballat força les nits de Sant Joan amb la Salseta del poble Sec. Els Habitants d'Arenys son coneguts com a molt saberuts i/o setciències.